Februari

Det känns som att det är full rulle hela tiden.
 
Då vi bestämde oss för att börja renovera i torsdags har det inte blivit mycket tid över för bloggen, men nu äntligen har jag lite lugn. Jobbade fredag 7-13 för att sedan fara hem och sätta upp easy cover ( var en kamp utan dess like, ) för att sedan hoppa i säng vid 23 och jobba 7-12 16-21 på lördag, delad tur alltså. Medan jag var borta så fixade alle att måla ena väggen och sen när jag kom hem satte vi upp den sista biten easy cover ( var så less vid det här laget ) men klart blev det och idag tapetserade vi fondväggen, blev riktigt bra och tapeten vi val blev vi båda nöjda över! Dock var den gjort av ett material som gjorde den knepig att sätta upp... blev lite som blött pappet när den hamnade på klistret, Men som sagt, det gick och nu är den uppe! ( tack vare fantastiska pappa tommy som hjälpte oss få upp den på väggarna ♥)
 
Halva rummet är färdigt och andra halvan är under arbete.. Då vi fick beräknat att vi skulle nog mest troligt klara oss på en burk färg så köpte vi bara en burk färg MEN när alle hade målat det första varvet färg på ena väggen hade halva burken gått åt ( då easy covern suger upp färgen som en svamp ) Så den burken räckte bara till den väggen så imorgon ska vi köpa mer färg och måla klart så får vi ställa in möblerna på tisdag afton när färgen torkat! Tänkte slänga upp lite bilder på hur det sett ut för oss, men tapeten var svår att få bild på så blir bara ett smakprov på mönstret :) 
 
 hade visst inte tagit så mycket bilder, men där är tapeten under tidens gång och för att man skulle se mönstret på bild fick jag lägga till ett filter men den är ljusgrå och vit iallafall!