hur är stan en sån här kväll i augusti?

Nu har jag bestämt mig, mina naglar ska förbli korta så jag var duktig och KLIPPTE ner dom istället för att bita. Mina naglar är så otroligt fula när dom blir långa så kort blir bra!
Nu är jag duktig dessutom,väntade med bloggandet tills jag inte hade något att göra så slipper stress-skriva. Förstår inte varför folk läser ens,jag hade inte velat läsa själv men jag är tacksam för dom besökarna jag har!



Gårkvällen var helt jävla underbar,perfekt! När vi kom till piteå mötte jag upp Remi så stod vi och vänta på att Lars skulle börja så vi hamnade riktigt längst fram, vi kramades med staketet. Det var så fantastiskt,jag fällde ett X antal glädjetårar och pengarna var garanterat värt det. Jag kommer leva på detta länge och jag kan säga LARS ÄR VERKLIGEN MIN STORA OCH ENDA IDOL! Skrek med i musiken så jag trodde jag skulle spy men att se han uppträda den fantastiska musiken, ååååh så underbart trodde mitt hjärta skulle spricka!! Nä men det var helt klart värt, nu är det bara att vänta tills man får se han igen!

lägger upp bilder när remi skickat dom,han fick va fotograf! Men ska kilaiväg puss ni finner mig på mobilen!