jabba dabba doo

Ibland funderar jag om man ska börja med det positiva eller det negagtiva, för ibland, trots att det är trist så har man negativa tankar och känslor. Idag är en sån dag. Jag har nackspärr, rejält. Det började igår på morgonen så gissar att jag sovit som en ostkrok, och då menar jag inte som dom goda, sega ostkrokarna.. 
 
Så idag bestämde jag mig för att börja med det negativa för då kan det endast blir bättre! Så nu sitter jag hemma i soffan, har fötterna på en pall och har halsduk inomhus. Det negativa med detta är att jag inte kan jobba vilket resulterar i mindre pengar nästa månad, men det positiva är att jag har hunnit med att göra en handlarlapp och hittat smarriga recept jag vill göra, sååå vi hoppas på att det kanske blir en flygande jacob till middag imorgon, mums!
 
På sista tiden har jag varit lite oaktiv här på bloggen, ( som vanligt ) Men har haft fullt upp med att jobba på Jula. Fick en 4 veckors heltidsanställning där för att dom ska bygga om lagret, så jag är en av dom som snyggar upp där lite. 
 
Hittills har det varit fruktansvärt roligt och den ordinare personalen och byggcrewet som har kommit från lite olika jula butiker i landet är sjukt härliga! Synd att det slutar snart.... Skönt med pengar men ledsamt för det har varit och är riktigt kul att gå till jobbet!
 
På måndag ska vi byggteamet spöa buktikspersonalen i innebandy så jag hoppas min nacke är bra tills dess! 
 
håll era tummar och tår så hörs vi!