Inget stoppar oss nu!

Hejhej har nyss kommit hem från sofie! Som sagt igår så var det en massa flickor dvs. mer exakt 9 st! så igår kring ett drog jag hem till sofie för att vi skulle göra oss klara tillsammans och vara med varandra innan vi skulle dra och bowla! sen drog vi till bowlingen typ tio i sex. När vi kom dit delade vi upp oss i två lag och spelade disco-bowling och det var skitkul jag vann i vårat lag och vann över båda lagen fick mest poäng och har ingen jävla aning om hur jag fick ihop det faktiskt... jag hade helt enkelt turen med mig!
När vi hade bowlat i en timme fick vi hämtning och åkte hem till sofie igen för att laga käk, vi gjorde supergod tacos så vi lyckades med maten iallafall så åt vi tills vi blev jättemätta. När vi ätit gick vi ner för att prata osv. och vi pratade länge men det var väldigt trevligt när det bara var jag,sofie,filippa,sofia,hanna&simone kvar drog vi igång singstar och kan lova att filippa och sofia inte är lugna men jävligt underhållande, mycket sköna tjejer.
När alla hade farit startade jag och sofie Paranormal activity bioversionen med text har bara sett otextad annan version men vi såg inte så länge utan gick till sängen istället!
När vi vaknade idag så såg vi klart paranormal activity och den är inte läskig utan den är mer så att man får dåliga vibbar eftersom man vet om att det är på riktigt... och slutet var verkligen inte roligt :S så för att lugna ner oss sen såg vi en annan film,minns inte riktigt vad den hette men tror det var något i stil med my sisters keeper. Det är den mest sorgliga film jag någonsin sett jag storgrät mig igenom hela filmen för att den var så himla sorglig men sjukt bra faktiskt! jag hade mina små anfall om hur mycket jag hatade filmen för att den var så bra men den var king! När vi hade sett filmerna gick vi ut och lekte lite i snön vi packade in oss i täckis kläder och varmt sen hopp i snön! riktigt roligt att ta fram sin omogna sida ibland, få fram barnet inom sig!
Sen gick vi in och käka och sjöng singstar vi är fan klockrena på det ;)! bäst med andra ord!
Men tack för en trevligt lördag kväll tjejer och en trevligt söndag sofie!


Ikväll blir det att plocka ihop på mitt golv,kanske tvätta lite och se scrubs säsong 2 som jag lånade från sofie innan jag drog hem. Har ont i magen som F*N och ont i halsen... känns som att jag har alla fel i världen just nu och bara väntar på att bli normal! men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon. men ska snabbstäda nu så pusshejs cya.

 

Jag saknar min älskling,hoppas du är frisk nog för skolan imorgon! ♥